top of page
  • Writer's pictureMother Blogoš

Misterij svih misterija ili zašto žene idu na wc u paru?


Jedna od najstarijih enigma svih vremena, koja datira skroz do Krapinskog pračovjeka, je: Zašto žene idu na wc u paru? Pitanje je to koje zbunjuje muškarce naraštajima, a odgovor je postao gotovo ravan otvaranju Pandorine kutije. Blogodakanje vam danas donosi ekskluzivan odgovor na jedno od pitanja koje čovječanstvo baca na koljena tisućama godina.


Ženski wc u javnim prostorima jedna je ogroman enigma. Naime, svaki muškarac koji je ikada imao priliku pijan (ili trijezan…khm…“slučajno“) zalutati u taj mistični prostor mogao je primijetiti nekoliko stvari. Prva je ta da se u ženskom wc-u ne nalazi pisoar. To je već samo po sebi dovoljno da otjera svakog zalutalog muškarca u potrazi za olakšanjem-van. Drugo, (a to su mogli primijetiti samo oni hrabri) je činjenica da je prostor oko ženske wc školjke vječno više zapišan nego onaj u muškom wc-u. no, do toga ćemo doći malo kasnije.


Hipotetska situacija:

(svi likovi su izmišljeni, te svaka slučajnost sa stvarnim osobama nije namjerna…ili je. A,da,i ni jedan od sljedećih subjekata nije podvrgnut okrutnim testiranjima)

Nataša, Lola, Pepi i Rudi odlaze na večeru nakon kina. Pogledali su nekakav usran film i nadaju se kako će večer popraviti dobrom hranom. Odlaze u restoran i naručuju pizzu. Svatko od njih će najvjerojatnije pojesti po komad jer su se prejeli kokica i popili svatko po litru kole u kinu. Naručuju Pizzu, kad od jednom, iz vedra nema, Nataša lupa Lolu pod stolom i govori joj na glas, „Idemo na wc?“ Djevojke ustaju, odlaze na wc i ostavljaju svoje muškarce okupirane jednim od najvećih misterija svih vremena.


Istina:

(Molim sve muškarce da se pripreme, sjednu i čvrsto se uhvate za koljena dok ovo budu čitali)

Naime, svaki ženski wc ustvari je portal u drugu dimenziju. (Ne! Nemoj prestati čitati tekst. Vjeruj mi, ima poanta u svemu ovome.) Portal se otvara tek kad registrira dvije ženske duše kako paralelno prolaze kroz vrata. U trenu kad žene uđu i iza sebe zatvore vrata, čaroban jednorog materijalizira se u prostoru gdje se nalazi wc školjka. Žene mu tada pletu pletenice dok jednorog ne počne prditi čarobnu prašinu koja neodoljivo podsjeća na najskuplji parfem neke poznate manekenke. No, u trenu kad jednorog prdne, on se i pomokri…od tuda urin po podu oko školjke.


A sad prava istina. Zašto idemo na wc skupa? Jer su žene generalno veće svinje na toaletu od muškaraca. Priznale damice to ili ne. One normalne idu u paru kao moralna podrška i ako je wc toliko popišan, da služe kao oslonac za koji će se ova druga uhvatiti. Vjerujte mi, teško je levitirati iznad wc školjke, a mi nemamo tu privilegiju da piškimo stojećke. Mislim, možemo mi to, ali bolje da nemate pojma kako to izgleda. Dakle, misterij svih misterija: žene idu na wc zajedno kako bi se držale jedna za drugu dok piške, kako bi jedna drugoj držale stvari da ih ne moraju odlagati na prljave površine i kako bi VAS olajavali u prije navedenom procesu.


Hvala, doviđenja!

Vaše, Piškaralo! Pardon, Piskaralo!

12 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page