top of page
  • Writer's pictureMother Blogoš

Alternative


Svi smo se bar jednom našli u poziciji da smo ostali bez nekog sredstva za čišćenje, a baš, baš, smo u tom trenu morali to očistiti. I da, teško je priznati, ali svi smo bar jednom posegnuli za nekom alternativom…i ne bi priznali to ni da nam elijeni prijete otmicom familije.


Dat ću vam samo nekoliko primjera za takvu situaciju, a vi mi slobodno recite da, ako već niste to napravili, barem ste razmišljali da napravite.


-Nestalo praška za veš, nedjelja je, a baš vam sad treba neki komad odjeće. Gledate prostorijom i psujete sve svetce. A tada, ugledate šampon, tekući sapun ili deterdžent za pranje suđa. Ajde recite da nikad niste u vešmašinu ugurali nešto osim praška.


-Prolazite pored police i shvatite da vaša polica ustvari nije siva, već smeđa. Jeb’ ga, nabralo se prašine,a  tako ju je fino ignorirati. Ajde mi recite da nikad niste uzeli čarapu ili majicu kako bi obrisali prašinu.


-Treba oprati prozore? Više ne možete navlačiti zastore i ignorirati da su muhe od vašeg bajnog prozora napravile kakodrom? Hmm…ali nemate više sredstva za pranje prozora. Ajde mi recite da nikad niste uzeli rakiju i njome dezinficirali prozor.


-Nestalo je aluminijske folije? Ili vrećica za zamrzavanje. Fuck! Ajde mi recite da nikad niste uzeli običnu vrećicu iz dućana i zamotali nešto u nju?


-Žena si i eto, imaš onu famoznu „komunističku tetu iz Rusije“ svaki mjesec? Aham, zabravila si uzeti uloške ili tampone, a „teta“ te zajebala i došla dan ranije. Ajde mi reci da nisi nikad natrpala hrpu wc papira u gaće i tako išla u dućan!


-Netko ti nenajavljeno dolazi u goste,a kupaonica ti je kaos? I jebi ga, nemaš vremena otići po sredstvo za čišćenje. Ajde mi recite da niste stavili tekući sapun u vodu i tako oribali pločice!


-Zagorjela ti je tavica? Govno prokleto! Ajde mi recite da barem jednom niste sami od sebe sakrili to đubre zagorjelo negdje i pokušali ignorirati činjenicu da ćete morati ribati jedan komad posuđa sat vremena!


-Nemaš volje otići u trgovinu po jednu prokletu stvar? A gle onih par tanjura u sudoperu! Ajde mi reci da niste posegnuli za gelom za tuširanje?


-Kosa ti je masna kao da uzgajaš špek na tjemenu. Zadnja kapljica šampona ode u vešmašinu. I što sada? Ajde, ima još sapuna, poslužit će.


-Žuriš na posao i navlačiš najdraži par tajica. I gle vraga! Govno malo ima rupicu. Hm? Crne su…a gle onaj tamo crni marker. Say no more! (Ovo čak ni ne moram završiti)


I tako, tko od nas nikad u životu nije posegnuo za alternativom? Ako imate još što za dodati-samo dajte. Kunem vam se, blogoši će vas zaštititi od napasnih elijena koji vam žele oteti familiju.

Vaše, alternativno Piskaralo!

1 view0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page