top of page
  • Writer's pictureMother Blogoš

Poliži taj anus


Ne znam koliko je hrvatski puk upućen, ali svemoćnim internetom haraju informacije koje će definitivno usrećiti sve šupkoljupce. Belgijska čokolada a britanski anus, novi je proizvod na tržištu, izuzetno namijenjen onima koji naprosto obožavaju tuđe anuse.


U obliku slastice, mogu konačno uživati u boljim okusima i mirisima, oni koji iz tuđih anusa ne izlaze van. Znam, svi ćete odmahnuti rukom, praveći se da to ne radite na dnevnoj bazi. Ali, vi koji to radite redovno, ne biste li radije izašli iz nečije guzice i za promjenu polizali ukusan anus?


Hajde, nemojte se sad praviti svecima, dosta vas je barem jednom polizalo nečiji anus u želji za napretkom, društvenim statusom i slično. Samo, to su one stvari o kojima se ne priča i ne piše. Jerbo, cenzura i maske pod kojima hodamo ne dopuštaju.


No, koliko puta ste stavljali štipaljke na nos i učinili to makar se gadili sebi? Jer, uspeti se na sam vrh nije lako ako nemaš Boga za kuma.. I da bi došao do njega, znaš koje anuse trebaš obraditi. Postoji lista tih nadmoćnih, bogatih ljudi. Oni koji će vam učiniti ''uslugu'' a pritom od vas očekivati da im skinete zvijezde, ili makar umijećem lizanja anusa osigurate da vide zvjezdice pred nosom.


I dok će oni radosno trljati ruke jer su vas nasamarili, vi ćete uživati u smradu. Smradu tuđeg šupka, smradu vlastitog jada i nedostatka karaktera, jer ste išli tako nisko, da ste sebe podredili drugim osobama, sve u svrhu poslovnog napretka i financijskog zadovoljstva.


I neka vam je, neka su vam dobro taj smrad natrljali na nos, ako nisu, vjerujte još uvijek stignu. Možda i ležite na hrpi novaca, no istina je da ležite na imaginarnoj hrpi govana.

Put do pakla popločen je dobrim namjerama. Ispravak – put do raja na zemlji i pakla ondje gore popločen je tuđim anusima.


E, slobodno se valjajte u vlastitom i tuđem smradu, radujte se vječnoj ljagi i potlačenosti, dok ćemo mi obični smrtnici anuse lizati jedino u čokoladnom obliku, a vrlo vjerojatno čak ni tad!




78 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page